روش تهیه:
1. ابتدا شکر، کره، روغن مایع و پنیرخامهای را با یکدیگر داخل کاسه همزن میریزیم و آنقدر هم میزنیم تا یکدست شده، کمی پف کنند. وانیل و سپس همه تخم مرغها را با هم اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد مخلوط شوند.
2. درکل این کیک احتیاجی به هم زدن زیاد ندارد. در مرحله بعدی آرد را با بیکینگ پودر، شیر خشک و شیر مخلوط کرده و نیمی از این مخلوط را به مواد اضافه میکنیم سپس نسکافه را در آب گرم حل کرده داخل مایه میریزیم و بقیه آرد را نیز داخل مایه کیک ریخته و همه مواد را دو دقیقه با درجه کند همزن هم میزنیم تا یکدست شود سپس این مایه شل را در یک قالب گرد به قطر 30 سانتی متر و یا 4 گوش به ضلع 23 سانتیمتر ریخته و یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردهایم میپزیم.
نکته:
در تهیه این کیک میتوانیم کلا به جای شکر سفید از شکر قهوهای استفاده کنیم. در صورتی که بخواهیم این کیک را با طعم کاپوچینوی تلخ درست کنیم، میتوانیم میزان شکر را تا نصف کم کنیم و به آن یک قاشق غذاخوری پور نسکافه اضافه کنیم. برای تزئین نیز میتوانیم به جای پودر شکر از پودر قهوه خالص یا مخلوط آن با شکر استفاده کنیم.
(ایده آل)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد