جام جم سرا:
طرز تهیه:
در یک ظرف گود تخممرغها را شکسته و شکر را با آنها مخلوط کنید. آرد را با پکینگپودر دو بار الک کرده و کمکم به مواد اضافه کنید و هم بزنید و در انتها دارچین و پودر گردو و هویج رنده شده را بیفزایید و خوب مخلوط کنید. قالب کیک را چرب و آردپاشی کرده و مواد را به صورت یکنواخت در قالب بریزید و به مدت یک ساعت در فر از قبل گرم شده با 200 درجه سانتیگراد در طبقه وسط قرار دهید. بعد از پختن حتما بگذارید سرد شود و از قالب بیرون بیاورید و روی آن را با پودر قند و پودر پسته و ترافل تزئین کنید. هر 20 دقیقه درجه فر را پنج درجه کمتر کنید.
چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: