طرز تهیه:
تخم مرغ ها را درون ظرف شکسته و همراه شکر، رنده پوست پرتقال و آب پرتقال با درجه تند هم زن به مدت 3 دقیقه هم می زنیم تا کشدار و کرم رنگ شود.سپس بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده و در 3 مرحله به تخم مرغ ها اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. دارچین و سیب را با بقیه شکر مخلوط می کنیم. درون قالب گرد کاغذ گذاشته و مقداری از مواد را درون قالب ریخته و سیب ها را روی مواد گذاشته و بقیه مواد را روی سیب ها می ریزیم و در دمای 200 درجه درون فر قرار می دهیم. پس از 30 دقیقه کیک سیب خوشمزه ما آماده است.
منبع:شبکه استانی مرکز فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس ساترا در بازدید از غرفه جام جم مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان
در گفتوگوی «جامجم» با علیرضا دهقان، کارگردان ایساتیس بررسی شد
گفتوگوی «جامجم» با محمدرضا صفدریان قهرمان یخنوردی جهان