طرز تهیه:
تخم مرغ ها را درون ظرف شکسته و همراه شکر، رنده پوست پرتقال و آب پرتقال با درجه تند هم زن به مدت 3 دقیقه هم می زنیم تا کشدار و کرم رنگ شود.سپس بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده و در 3 مرحله به تخم مرغ ها اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. دارچین و سیب را با بقیه شکر مخلوط می کنیم. درون قالب گرد کاغذ گذاشته و مقداری از مواد را درون قالب ریخته و سیب ها را روی مواد گذاشته و بقیه مواد را روی سیب ها می ریزیم و در دمای 200 درجه درون فر قرار می دهیم. پس از 30 دقیقه کیک سیب خوشمزه ما آماده است.
منبع:شبکه استانی مرکز فارس
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد