طرز تهیه:
تخم مرغ ها را درون ظرف شکسته و همراه شکر، رنده پوست پرتقال و آب پرتقال با درجه تند هم زن به مدت 3 دقیقه هم می زنیم تا کشدار و کرم رنگ شود.سپس بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده و در 3 مرحله به تخم مرغ ها اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. دارچین و سیب را با بقیه شکر مخلوط می کنیم. درون قالب گرد کاغذ گذاشته و مقداری از مواد را درون قالب ریخته و سیب ها را روی مواد گذاشته و بقیه مواد را روی سیب ها می ریزیم و در دمای 200 درجه درون فر قرار می دهیم. پس از 30 دقیقه کیک سیب خوشمزه ما آماده است.
منبع:شبکه استانی مرکز فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
یونس محمدی، تهیهکننده و مجری برنامه «مکث» :
«جامجم» در گفتوگو با رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان بررسی کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان بررسی کرد
دکتر ایزدهی معتقد است مقاومت اسلامی فقط مبارزه مسلحانه نیست؛ بلکه مجموعهای از عقیده، گفتوگو، سیاست، رسانه و گفتمانسازی است