طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرف ریخته بعد وانیل، شکر را اضافه کرده و آنها را با هم مخلوط می کنیم. سپس بکینگ پودر را اضافه می کنیم و آرد را و بهم می زنیم و در آخر هویج و سپس گردو را به آن اضافه می کنیم و بعد مایه آماده شده را در قالب ریخته و در طبقه وسط با درجه 180 سانتی گراد به مدت 30 الی 40 دقیقه قرار می دهیم تا کیک هویج آماده شود.
منبع: شبکه استانی مرکز خوزستان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس ساترا در بازدید از غرفه جام جم مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان
در گفتوگوی «جامجم» با علیرضا دهقان، کارگردان ایساتیس بررسی شد
گفتوگوی «جامجم» با محمدرضا صفدریان قهرمان یخنوردی جهان