طرز تهیه:
ابتدا فر را گرم کنید. کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و آماده بگذارید. سفیدهها را در ظرفی ریخته و با همزن، آنقدر بزنید که سفت شده و کاملا به صورت کف در بیاید. پودر قند و وانیل را هم اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. بعد پودر نارگیل را هم بریزید و مخلوط کنید. با یک قاشق مرباخوری از مواد بردارید و با فاصله روی کاغذ روغنی بریزید. سینی را در فر، با حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد، به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید و بعد از خاموش کردن، صبر کنید تا خنک شده و شیرینیها را از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مناسبی چیده و حتما روی آنها را سلفون بکشید چون زود خشک میشوند. برای اینکه شیرینی نرمتری داشته باشید، میتوانید یک ظرف آب در فر بگذارید. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم