طرز تهیه:
ابتدا آرد را با بکینگ پودر مخلوط کنید و در ظرفی مناسب بریزید.
بعد شیر و زردههای تخممرغ و 2 قاشق روغن را به آنها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
خمیر رولت را آماده کنید و 3 ساعت به آن استراحت دهید.
مواد میانی شامل پودر گل سرخ، پودر قند، گردو و دارچین را با هم مخلوط کنید.
خمیر را با وردنه باز کنید و از مواد میانی روی آن بریزید و مانند باقلوای گل آن را بپیچید و در سینی فر بگذارید.
کمی روغن آب کرده، روی آنها بمالید و در فری که از قبل گرم کردهاید با حرارت 280 درجه سانتیگراد به مدت 25 الی 30 دقیقه قرار دهید.
پس از طلایی شدن روی آن، از فر بیرون آورید و شربت را روی آن بریزید.
این شیرینی را میتوانید به شکل گل یا یکتکه درست کنید و بعد مانند رولت، برش بزنید. (جام جم سرا)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است