
طرز تهیه:
فر را در دمای 160 درجه گرم کنید.
بعد کره و وانیل و زرده های تخم مرغ در کنار شکر در یک ظرف مناسب با همزن مخلوط کنید. پودر بادام هم به آن اضافه کنید. بعد باید آرد و بکینگ پودر را هم الک کنید و با بقیه مواد ها مخلوط نمایید.
از خمیر تولید شده به اندازه ی دلخواه روی دست بغلتانید و در سینی چرب شده فر بریزید.
با وردنه یا قاشق کمی آن ها را صاف کنید. بعد حفره ی کوچکی در هر کدام ایجاد کنید که این حفره ها پهنای 1.5 سانتیمتر داشته باشند.
حالا مارمالاد ها را با لیموترش های رنده شده به هم بزنید و شکاف ها را پر کنید.
بعد حدود 25 دقیقه در فر گذاشته تا به خوبی بپزد. در نهایت سینی که خنک شد، آن ها را درظرف درب دار قرار بدهید. شما می توانید این شیرینی را تا سه هفته نگهداری کنید.
(سر آشپز)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
محیططباطبایی: خانه موزهها در همه جای دنیا سرمایههای فرهنگی هستند
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم