طرز تهیه:
فر را در دمای 160 درجه گرم کنید.
بعد کره و وانیل و زرده های تخم مرغ در کنار شکر در یک ظرف مناسب با همزن مخلوط کنید. پودر بادام هم به آن اضافه کنید. بعد باید آرد و بکینگ پودر را هم الک کنید و با بقیه مواد ها مخلوط نمایید.
از خمیر تولید شده به اندازه ی دلخواه روی دست بغلتانید و در سینی چرب شده فر بریزید.
با وردنه یا قاشق کمی آن ها را صاف کنید. بعد حفره ی کوچکی در هر کدام ایجاد کنید که این حفره ها پهنای 1.5 سانتیمتر داشته باشند.
حالا مارمالاد ها را با لیموترش های رنده شده به هم بزنید و شکاف ها را پر کنید.
بعد حدود 25 دقیقه در فر گذاشته تا به خوبی بپزد. در نهایت سینی که خنک شد، آن ها را درظرف درب دار قرار بدهید. شما می توانید این شیرینی را تا سه هفته نگهداری کنید.
(سر آشپز)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) مطرح شد