طرز تهیه:
فر را در دمای 160 درجه گرم کنید.
بعد کره و وانیل و زرده های تخم مرغ در کنار شکر در یک ظرف مناسب با همزن مخلوط کنید. پودر بادام هم به آن اضافه کنید. بعد باید آرد و بکینگ پودر را هم الک کنید و با بقیه مواد ها مخلوط نمایید.
از خمیر تولید شده به اندازه ی دلخواه روی دست بغلتانید و در سینی چرب شده فر بریزید.
با وردنه یا قاشق کمی آن ها را صاف کنید. بعد حفره ی کوچکی در هر کدام ایجاد کنید که این حفره ها پهنای 1.5 سانتیمتر داشته باشند.
حالا مارمالاد ها را با لیموترش های رنده شده به هم بزنید و شکاف ها را پر کنید.
بعد حدود 25 دقیقه در فر گذاشته تا به خوبی بپزد. در نهایت سینی که خنک شد، آن ها را درظرف درب دار قرار بدهید. شما می توانید این شیرینی را تا سه هفته نگهداری کنید.
(سر آشپز)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم