مواد لازم برای تهیه قطلمه: آرد گندم: 400 گرم، شیر: 1000 گرم ، تخم مرغ: 4 عدد، مایه خمیر: 20 گرم، شکر:100 گرم، روغن: 50 گرم.
کد خبر: ۷۷۸۸۱۵
آموزش آشپزی / قطلمه

طرز تهیه :
1 – شیر، شکر، تخم مرغ و مایه خمیر را با هم مخلوط کرده و هم می زنند . 2 – آرد را آهسته آهسته به مواد اضافه و آن قدر هم می زنند که مواد به اصطلاح "تا" بکشد. 3 – مواد را به مدت سه ساعت در محیطی گرم نگاه می دارند تا مواد قطلمه به اصطلاح "ور" بیاید . 4 – وقتی که در مواد قطلمه حباب های سوزنی ، شکل گرفت ، زمان سرخ کردن آن است . 5 – قطلمه بعد از سرخ شدن، آماده است .

منبع: شبکه استانی مرکز مازندران

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها