طرز تهیه:
ابتدا گوشتهای تکه شده را بپزید و سپس بهآن نعناع جعفری ریزخرده شده را که قبلا تفتدادهاید به همراه پیاز داغ به گوشتاضافه کنید . آنگاه به آن آب لیمو (آب غوره)،نمک و فلفل و رب گوجه اضافه کنید. زمانی کهخورش شما جا افتاد، آن را از روی حرارتبردارید. خوشمزگی این خورش به ترشی آناست، از این رو پیشنهاد میشود که آب غورهخورش شما را ترشتر و خوشمزهتر میکند. در ضمن بادمجان سرخ شده را هم میتوانید به خورش خود اضافه کنید زیرا بادمجانها،به خود ترش مزگی میگیرند، از این رو بسیارخوشمزه میشوند.
منبع: شبکه شما
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد