طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها را داخل هم زن ریخته و به مدت 2 تا 3 دقیقه هم زده تا سفید شود سپس کشمش ها را داخل آب معمولی به مدت 20 دقیقه خیس کرده تا در کیک مورد استفاده قرار می دهیم . شیر و روغن را به تخم مرغ اضافه کرده و هم می زنیم .سپس پودر کیک را به مواد اضافه کرده و لازم نیست که خیلی آن را هم بزنیم تا کیک خوب پفک کند و فقط در حدی که یکنواخت شود باید هم زد. سپس کشمش هایی که به مدت 20 دقیقه خیس خورده را اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب کرده و آن را داخل قالب می ریزیم.1.4 قالب باید خالی بماند و نیاز به کاغذ روغنی نیست فقط قالب را باید چرب کرد و مایع را ریخته و فر را روی 180 درجه تنظیم کرده و به مدت 25 تا 35 دقیقه که بستگی به قطر ظرف دارد داخل فر قرار داده تا آماده شود.
منبع: شبکه استانی مرکز بوشهر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: