طرز تهیه:
ابتدا کامکواتها راشسته و با چنگال، چند سوراخ در پوست میوه ایجاد کنید و بعد یک قابلمه را آب کنید و حرارت دهید. وقتی جوش آمد، میوه را داخل آب جوش بریزید و 10 دقیقه بجوشانید و بلافاصله خالی کنید و سریع آب سرد روی آنها ریخته و این عمل را دو تا سه بار تکرار کنید تا تلخی کامکواتها گرفته شود و بعد یک ساعت در آب سرد بگذارید. شکر و گلاب و آب را با هم مخلوط کنید و حرارت دهید تا شکر حل شود. بعد کامکواتها را اضافه کنید. یک ساعت با حرارت کم مربا را بجوشانید تا غلظت کافی را به دست آورد. در انتهای پخت، آبلیمو و پودر هل و پودر زیره را اضافه کرده و بگذارید چند جوش بزند و بعد از روی حرارت بردارید و در قابلمه را با یک پارچه تمیز بپوشانید و 24 ساعت به همان حال بگذارید و بعد از این مدت مربا را در ظرف شیشهای مناسب بریزید و در یخچال نگهداری کنید. (چاردیواری - ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد