طرز تهیه:
ابتدا سبزی را بشویید و خرد کنید. سیر و پیاز را هم ریز خرد کرده و تفت دهید. آرد را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. بعد سبزی و نمک، فلفل و زرد چوبه را هم افزوده و خوب مخلوط کرده و سرخ کنید.
حدود سه لیوان آب روی مواد بریزید و بگذارید جوش بیاید. ماهی را هم از قبل پاک کرده، بشویید و به تکههای کوچک برش بزنید. وقتی سبزی قلیه در حال جوشیدن بود، تکههای ماهی را در آن بیندازید.
تمبر هندی را در یک لیوان آب جوش حل کنید و آن را صاف کرده به خورش اضافه کنید. نمک و فلفل و میزان ترشی خورش را با میل خود میتوانید بیشتر کنید و بگذارید خورش جا افتاده و به روغن بیفتد.لازم به ذکر است که ماهی را میتوانید کمی سرخ کرده یا خام در خورش استفاده کنید.
چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد