غذای دریایی: ماهی گردپیچ

سرآشپز ما امروز طرز تهیه یک نوع غذای دریایی را به شما آموزش می‌دهد که با سبزیهای معطر شمالی خوشمزه‌تر می‌شود: ماهی گردپیچ. روش پخت آن را در ادامه بخوانید.
کد خبر: ۵۹۰۵۳۱

مواد اولیه:

 ماهی سفید بزرگ: ۱ عدد
 سبزیهای معطر: نعناع، خنش (خلواش)، چوچاق: یک دسته (خلواش و چوچاق فقط در شمال کشور می‌روید پس در اختیار همه نیست و بجای آن‌ها می‌توان فقط از نعناع استفاده کرد.)
 رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
 مغزگردو: ۲۰۰ گرم
 نمک و فلفل و گلپر: به اندازه کافی

طرز تهیه:

 مغزگردو را با سبزی میسائیم یا چرخ میکنیم، مغزگردو و سبزی را با رب انار و گلپر و نمک و فلفل مخلوط میکنیم. آن گاه روی سطح ماهی کمی کارد می‌کشیم. باله های ماهی را با قیچی میگیریم، داخل گوشهای ماهی را خالی میکنیم. شکم ماهی را یک چاک کوچک می‌دهیم، محتویات شکم ماهی را خارج میکنیم. بعد ماهی را تمیز میشوئیم و میگذاریم در صافی بماند تا آبش برود. سپس داخل شکم ماهی را از مایه مغزگردو و سبزی که حاضر کرده‌ایم پر میکنیم. دو لبه شکم ماهی را جفت میکنیم و با سوزن و نخ پخت و پز بخیه می‌زنیم.
 سپس سر و دم ماهی را به هم میآوریم و ماهی را گرد کرده در یک قابلمه مناسب قرار میدهیم و زیر و روی آن آتش زغال ریخته و ماهی را در حرارت ملایم میپزیم.

امروزه این خوراک ماهی را نیز میتوان در فر به طریق آسان‌تر طبخ نمود. یعنی بعداز آنکه شکم ماهی را پر کردیم و دوختیم سینی فر را کمی چرب میکنیم، کمی آرد میپاشیم و ماهی را از پهلو روی سینی قرار می‌دهیم. در طبقه وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت یکساعت و نیم میپزیم.

در این فاصله مقداری سس متشکل از آب انار و یک قاشق کره آب کرده و زعفران روی آن می‌دهیم تا ماهی خوشرنگ شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها