قلیه ماهی از غذاهای خوشمزه ای است که هموطنان جنوبی مان آن را درست می کنند .البته تهیه آن مثل بساری غذاها فوت و فنی دارد . امروز طرز تهیه آن را آموزش می دهیم .
کد خبر: ۵۵۹۳۲۴
مواد لازم :
یک کیلو (ماهی شوریده،‌ سنگسر،‌ ‌هامور)
یک بوته سیر: (گشنیز و شنبلیله 300 گرم)
تمبرهندی: یک بسته
پیاز: یک عدد متوسط‌
زردچوبه و نمک: به قدر دلخواه
پودر فلفل قرمز: به قدر دلخواه
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذا خوری و یا یک فنجان آب گوجه فرنگی‌
طرز تهیه:  ماهی را به اندازه تکه‌های 4 4x سانتی‌متر خُرد کرده و می‌شوییم. ماهی‌ای که برای قلیه ماهی استفاده می‌کنیم بایستی بدون استخوان باشد. به همین دلیل ماهی‌های: شوریده،  سنگسر،‌ ‌هامور و حلوا سیاه برای تهیه این غذا مناسب هستند. سبزی این خورش شامل شنبلیله و گشنیز، هر کدام به میزان 150 گرم است. پیاز خرد شده را با 3 قاشق سوپخوری روغن، کمی تفت می‌دهیم. سپس سیر و شنبلیله و گشنیز
خرد شده، را با آن کمی تفت می‌دهیم. ماهی را با کمی زردچوبه و نمک، به همراه  سبزی‌ها تفت می‌دهیم. بعد شیره تمبرهندی و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و قلیه ماهی را با شعله ملایم به مدت 30 دقیقه می‌پزیم. غذا آماده سرو است.
جام جم / چاردیواری
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
فائزه
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۳
۰
۰
سپاس از فوت های خوبتان واقعا غذاها مامان پزمیشوند
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها