آموزش آشپزی / املت جو پرک

مواد لازم برای تهیه املت جو پرک: جو پرک 100 گرم. گوشت مرغ چرخ کرده 200 گرم. تخم مرغ 2 عدد. هویج بخار پز 2 عدد. پیاز خرد شده 1 عدد. جعفری ساطوری شده 2 قاشق سوپ خوری. نمک و فلفل سیاه نیمکوب و پودر آویشن و روغن سرخ کردنی به میزان لازم. پیازچه 3 ساقه. شیر یا ماست نصف لیوان.
کد خبر: ۷۵۶۶۷۶
آموزش آشپزی / املت جو پرک

طرز تهیه املت جو پرک:
جو پرک را درون شیر ریخته و می گذاریم 10 دقیقه بماند. گوشت مرغ را در ظرف ریخته و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم. ادویه می زنیم و مواد را با هم مخلوط می کنیم. جعفری، پیاز، قارچ، هویج و پیازچه را اضافه می کنیم. جو و شیر را درون مواد می ریزیم. روغن را در ماهیتابه ریخته و مواد املت را درون آن می ریزیم. وقتی یک طرف آن سرخ شد طرف دیگر را سرخ می کنیم و املت جو پرک ما آماده است.

منبع: شبکه استانی مرکز فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها