طرز تهیه املت جو پرک:
جو پرک را درون شیر ریخته و می گذاریم 10 دقیقه بماند. گوشت مرغ را در ظرف ریخته و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم. ادویه می زنیم و مواد را با هم مخلوط می کنیم. جعفری، پیاز، قارچ، هویج و پیازچه را اضافه می کنیم. جو و شیر را درون مواد می ریزیم. روغن را در ماهیتابه ریخته و مواد املت را درون آن می ریزیم. وقتی یک طرف آن سرخ شد طرف دیگر را سرخ می کنیم و املت جو پرک ما آماده است.
منبع: شبکه استانی مرکز فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است
رئیس کمیسیون اقتصادی دبیر خانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد