مواد میانی کلوچه خرمایی:
خرما 300 گرم
گردو( پودر شده) 150 گرم
هل 1 قاشق چای خوری
دارچین 1 قاشق چای خوری.
طرز تهیه:
ابتدا مواد میانی شامل خرما، گردو، هل و دارچین را مخلوط می کنیم و با دست به خوبی ورز می دهیم تا خمیر یکدستی آماده شود. ماست و روغن جامد را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم. زعفران را به ماست و روغن اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم. سپس وانیل را می ریزیم وهم می زنیم. آرد، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و بتدریج به مواد اضافه می کنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. مقداری از خمیر را برداشته، مواد میانی آماده شده را بین خمیر قرار می دهیم و لبه های خمیر را به هم می آوریم. کلوچه را به حالت گرد در می آوریم و در سینی قرار می دهیم و با مهر روی کلوچه نقش می اندازیم. سینی کلوچه را در دمای 180 درجه سانتیگراد در فر قرار می دهیم .پس از 15 دقیقه کلوچه خرمایی خوشمزه ما آماده است.
منبع: شبکه استان فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رضا بدرالسماء هنرمند پیشکسوت عرصه نگارگری در گفتوگو با «جامجم»:
وزیر صنعت، معدن و تجارت در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم» مطرح کرد:
حسین الحاج حسن، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» بیان کرد:
در گفتوگو با دکتر سیدمرتضی موسویان، ضرورت و اهمیت داشتن دکترین در رسانه و دلایل قوت و ضعف رسانههای داخلی و معاند را بررسی کردهایم