طرز تهیه کشمش پلو با گردو:
کشمش پلو با گردو از غذاهای سنتی بوانات میباشد. برای تهیه کشمش پلو با گردو ابتدا برنج را از قبل میگذاریم خیس بخورد. مغز گردو، کشمش و مغز پسته و بادام را هم خیس میکنیم. برنج را داخل قابلمه ریخته، سر قابلمه را میگذاریم تا به جوش بیاید. درون ماهیتابه مقداری روغن ریخته و کمی زردچوبه و نمک به آن زده و کمی تفت میدهیم. کشمش، مغز گردو و خلال بادام و پسته را به آن اضافه میکنیم و سرخ میکنیم. برنج که جوش آمد آن را آبکش کرده و سپس برای دم کردن آن، نصف برنج را درون قابلمه ریخته و نصف از مواد آماده شده را روی آن میریزیم، یک لایه دیگر برنج را درون قابلمه ریخته و روی آن دوباره از مواد آماده شده میریزیم. پس از ۲۰ دقیقه که برنج ما دم کشید کشمش پلو با گردوی خوشمزه ما آماده است.
منبع: شبکه استانی فارس
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گروسی: مشکل تیم روحی و روانی است
شاهین بیانی در گفتوگو با «جامجم»: