جام جم سرا:
طرز تهیه:
کره را در ظرفی قرار داده و با قدرت ۲۰ درصد، در مایکروویو به مدت دو دقیقه زمان میدهیم تا آب شود. شکلات را هم در ظرفی ریخته و با قدرت ۲۰ درصد، دو تا چهار دقیقه زمان میدهیم تا آب شود، سپس کره و شکلات را با بیسکویت مخلوط میکنیم. کف یک قالب کمربندی به قطر ۲۳ یا ۲۵ سانتیمتری را کاغذ روغنی قرار میدهیم. کف و دیواره قالب را چرب کرده و مواد را در کف قالب پرس میکنیم.
پنیر خامهای را با پودر شکر و وانیل با همزن میزنیم، بعد خامه را هم به همراه گردو افزوده و خوب مخلوط میکنیم. گلابیها را پوره کرده و به مواد افزوده و خوب مخلوط میکنیم.
پودر ژلاتین را در آب سرد ریخته و داخل دستگاه قرار میدهیم و با قدرت ۲۰ درصد، دو دقیقه زمان میدهیم تا حل شود، سپس آهسته به مایه قبلی افزوده و خوب مخلوط میکنیم. آنگاه در قالب روی بیسکویت میریزیم، قالب را در یخچال قرار میدهیم تا به مدت یک شب بماند. چیزکیک را از قالب جدا کرده و در ظرف سرو قرار میدهیم و با خامه دسر را تزیین و سرو میکنیم.
نکته:
ابتدا باید خامه را زده تا فرم بگیرد، (منظور خامه شیرین شده) سپس اندازه کنیم تا ۲۵۰ گرم شود.
بهتر است کره کمی در دمای محیط باشد و بعد در دستگاه قرار دهیم تا آب شود.
در صورت دلخواه میتوانید به جای گلابی از هر میوه دیگری استفاده کنید.|هایپرکلابز
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد