طرز تهیه «چیزکیک گلابی» با مایکروویو

مواد لازم برای ۸ نفر- بیسکویت ساده آسیاب شده: ۳۵۰ گرم/ کره: ۱۰۰ گرم/ پودر شکر: ۵۰ گرم/ خامه فرم گـرفته شـده: ۲۵۰ گرم/ گلابی رسیده: ۱۵۰ گرم/ شکلات: ۷۰ گرم/ پنیر خامه‌ای ماسکارپونه: ۴۰۰ گرم/ آب سرد: یک سوم پیمانه (۸۰ میلی‌لیتر) / وانیل: یک هشتم قاشق چایخوری/ پودر ژلاتین: یک و نیم قاشق سوپخوری/ گردو آسیاب شده: ۵۰ گرم.
کد خبر: ۶۵۰۵۱۶

جام جم سرا:

طرز تهیه:

کره را در ظرفی قرار داده و با قدرت ۲۰ درصد، در مایکروویو به مدت دو دقیقه زمان می‌دهیم تا آب شود. شکلات را هم در ظرفی ریخته و با قدرت ۲۰ درصد، دو تا چهار دقیقه زمان می‌دهیم تا‌ آب شود، سپس کره و شکلات را با بیسکویت مخلوط می‌کنیم. کف یک قالب کمربندی به قطر ۲۳ یا ۲۵ سانتی‌متری را کاغذ روغنی قرار می‌دهیم. کف و دیواره قالب را چرب کرده و مواد را در کف قالب پرس می‌کنیم.
پنیر خامه‌ای را با پودر شکر و وانیل با همزن می‌زنیم، بعد خامه را هم به همراه گردو افزوده و خوب مخلوط می‌کنیم. گلابی‌ها را پوره کرده و به مواد افزوده و خوب مخلوط می‌کنیم.
پودر ژلاتین را در آب سرد ریخته‌ و داخل دستگاه قرار می‌دهیم و با قدرت ۲۰ درصد، دو دقیقه زمان می‌دهیم تا حل شود، سپس آهسته به مایه قبلی افزوده و خوب مخلوط می‌کنیم. آنگاه در قالب روی بیسکویت می‌ریزیم، قالب را در یخچال قرار می‌دهیم تا به مدت یک شب بماند. چیز‌کیک را از قالب جدا کرده و در ظرف سرو قرار می‌دهیم و با خامه دسر را تزیین و سرو می‌کنیم.

نکته:

ابتدا باید خامه را زده تا فرم بگیرد، (منظور خامه شیرین شده) سپس اندازه کنیم تا ۲۵۰ گرم شود.
بهتر است کره کمی در دمای محیط باشد و بعد در دستگاه قرار دهیم تا آب شود.
در صورت دلخواه می‌توانید به جای گلابی از هر میوه دیگری استفاده کنید.|هایپرکلابز

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
سحر
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۲۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
۰
۰
با تشكر.لطفا تهیه چیز كیك با فر را كه میشود با ماكروفر نیز پخته شود اموزش دهید
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

نیازمندی ها