جام جم سرا: فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید.
خمیر را درست کنید. پنیر خامه ای خرد شده، کره خرد شده، آرد و نمک را در یک غذا ساز بریزید و بزنید تا چربی به طور یکدست بین آرد تقسیم شود. خمیر دارای دانه های درشت خواهد بود با اینحال به هم می چسبد.
خمیر را به صورت یک توپ در بیاورید و در یک کاسه بریزید و آن را حداقل 1 ساعت و حداکثر 1 روز در یخچال قرار دهید.
خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و چهار قسمت کنید. 3 قسمت آن را دوباره در یخچال قرار دهید.
شکر و دارچین را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و کنار بگذارید.
توپ خمیر را روی یک سطح کمی آرد پاشی شده قرار دهید و با یک وردنه به صورت صفحه ای گرد به ضخامت 3 میلی متر پهن کنید. خمیر خیلی سفت خواهد بود پس بهتر است اول آن را کمی با وردنه بکوبید (مانند وقتی خمیر پفکی درست می کنید). خمیر وقتی به دمای اتاق برسد کمی شل می شود.
یک چهارم کره ی آب شده را بلافاصله با قلم مو روی صفحه خمیر بمالید و یک چهارم مخلوط دارچین و شکر را روی آن بپاشید. یک چهارم شکلات را هم روی خمیر بپاشید و شکلات را فشار دهید تا به خورد خمیر برود.
خمیر را به 12 قسمت برش بدهید.
هر برش را لوله کنید. از انتهای پهن تر آن شروع کنید به صورتی که در آخر شکل کروسان و هلالی پیدا کند.
همین مراحل را برای سه قسمت دیگر خمیر هم تکرار کنید.
روگلاک نپخته را داخل یک سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و قبل از پختن در فر 30 دقیقه در یخچال بگذارید. اگر می خواهید آنها را بعداً درست کنید در این مرحله باید آنها را فریز کنید.
روگلاک را 18 تا 20 دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی شود در فر بپزید.(فودسوران)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد