طرز تهیه:
ابتدا پودر شکر و روغن جامد را در یک ظرف بریزید و با همزن آنقدر بزنید تا کرم رنگ شود. تخممرغها را دانه دانه بشکنید و همچنان با همزن مخلوط کنید که یکدست شود. جوششیرین و دارچین را هم با آرد مخلوط و دو بار الک کنید. پس از آن آرد را کمکم اضافه و با دست مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیری لطیف حاصل شود و به دست نچسبد. روی سطحی صاف را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه نازک باز کنید. آن را قالب بزنید و در سینی چرب شده بچینید. فر را از قبل گرم کنید. سینی را در طبقه وسط به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه، با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید و سپس بیرون آورده و در ظرف مناسبی بگذارید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد