برای تهیه ترشی لبو میتوانید دو کار کنید: یا لبوی آماده را با پوست از بیرون بخرید و در خانه پوست بکنید؛ یا این که خودتان چغندر قرمز را از بازار میوه تهیه کنید و در منزل بپزید.
بگذارید لبوها سرد شوند. سپس آنها را به اندازه دلخواه خرد کنید یا قالب ریز یا درشت بزنید و در ظرف بریزید.
سرکه و کمی نمک و کمی شکر (برای گرفتن تیزی سرکه) روی آن بریزید.
ظرف محتوی ترشی را ۴ روز در آشپزخانه داخل کابینت بگذارید.
بعد از این مدت، ترشی آماده است. آن را داخل یخچال نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد