طرز تهیه:
در کاسهای پیاز و تخممرغ را مخلوط میکنیم، سپس گوشت چرخکرده، سبزی خرد شده، نمک، زردچوبه و فلفل را افزوده و ورز میدهیم. آرد نخودچی را اضافه کرده و به ورز دادن ادامه میدهیم. از مواد آماده شده به اندازه یک پرتقال بزرگ در دست فرم میدهیم و به سیخ میکشیم. در تابه روغن ریخته و سیخها را داخل آن قرار میدهیم تا سرخ شود؛ پس از سرخ شدن، کبابها را روی دستمال قرار میدهیم تا روغن اضافه آن گرفته شود. کبابها را در ظرف سرو قرار داده و با گوجه، زیتون و هر سبزی که دوست داریم، تزیین مینماییم.
>> دست پخت
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان