مواد لازم:
نخودفرنگی ۲ پیمانه
پنیر صبحانه ۲۰۰ گرم
نعناع تازه خرد شده یک قاشق
پیازچه ۲ عدد
آرد دو سوم پیمانه
تخممرغ ۲ عدد
شیر نصف پیمانه
طرز تهیه:
در یک کاسه شیر و تخم مرغ را با هم بزنید. آرد را الک کنید و در کاسهای دیگر ریخته و مخلوط شیر و تخم مرغ را روی آن بریزید. حالا این مایه را هم زده تا نرم و یک دست شود. نخود فرنگیها را بپزید و پوره کنید. سپس پنیر فتا، نعناع و پیازچه را به مایه خمیری اضافه کنید. روغن را در تابه گرم کنید و کوکوها را با قاشق در روغن بریزید و سرخ کنید تا دو طرف آنها طلایی شود.
نکته:
می توانید به جای نخود فرنگی و پیازچه، از ذرت و کدوی خرد شده استفاده کنید. در این صورت لازم است نصف پیمانه پنیر پیتزا هم در مواد بریزید تا بهتر بهم بچسبند. در ایـن کوکو میتوانید از فلفل دلمه ای و سبزیجات معطر هم استفاده کنید اما دقت داشته باشید که سبزیجات فقط حکم رنگ و عطر دادن به این کوکو را دارند و نباید آنقدر زیاد از آنها استفاده کنید که رنگ روشن کوکو را بگیرند. این کوکو را با سس گوجه فرنگی، کاهو و خیار شور میل کنید.
>> ضمیمه خانواده اطلاعات
* شما چه نظری دارید؟ تجربهها و نظراتتان را در این زمینه، با ما در میان بگذارید *
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد