طرز تهیه:
پیاز را رنده و با گوشت چرخ کرده و گلپر و نمک و فلفل و زردچوبه و سبزیهای خرد شده مخلوط کنید. سپس آن را حسابی ورز دهید تا چسبندگی لازم را به دست آورد. در یک ماهیتابه مقداری روغن زیتون بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. از مواد به اندازه یک گردوی درشت بردارید و با دست آن را پهن کنید و در روغن سرخ کنید. رب گوجه را با کمی آب رقیق کرده و به آن نمک و فلفل بزنید و روی شامیهای سرخ شده بریزید و حرارت دهید تا به روغن بیفتد. چند عدد گوجه را هم کباب کرده با شامی کنار دیس پلو زعفرانی قرار دهید و نوش جان کنید. (جام جم سرا/چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد