آش گوجه‌ سبز

ترش و خوشمزه

آش آلو اسفناج

بمب ویتامین

این آش خوشمزه به دلیل داشتن آلو، اسفناج و حبوبات سرشار از ویتامین و مواد مغذی بوده و خواص زیادی دارد که از مهم‌ترین این خواص می‌توان به درمان موثر یبوست اشاره کرد.
کد خبر: ۱۳۰۴۳۸۱

مواد لازم:
آلو: ۱۰۰گرم
اسفناج: ۲۵۰گرم
نخود، لوبیا و عدس: یک لیوان
پیاز بزرگ: یک عدد
آب مرغ: ۳لیوان
نعنا خشک: ۲قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
بلغور گندم: نصف لیوان

طرز تهیه:
حبوبات را از قبل شسته، خیس‌کرده و با کمی آب می‌پزیم به طوری که انتهای کار آب زیادی نداشته باشد و سپس آن را کنار می‌گذاریم.

پیاز را پوست‌کنده، خردکرده و در قابلمه مناسبی ریخته و با روغن زیتون تفت داده و سرخ می‌کنیم سپس کمی زردچوبه اضافه کرده و بعد از کمی تفت‌دادن نصف آن را برمی‌داریم.

اسفناج را شسته، خردکرده و به پیاز اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا رنگ آن عوض شود.(تفت‌ دادن زیاد خاصیت آن را کم کرده یا از بین می‌برد) بلغور گندم وحبوبات را همراه آب مرغ، نمک و فلفل به سبزی اضافه کرده و کمی هم می‌زنیم و بعد از جوش‌آمدن در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم می‌کنیم.

بعد از چند دقیقه آلو را که از قبل شسته‌ایم به مواد اضافه ‌کرده و اجازه می‌دهیم مواد کامل پخته و آش کم آب شده و جا بیفتد. در انتها آش را در ظرف مناسبی ریخته و با نعناداغ و پیازداغ تزیین کرده و سرو‌ می‌کنیم.

نکات آشپزی:
به جای اسفناج می‌توان از برگ چغندر یا سبزیجات دیگر استفاده کرد اما برای این آش اسفناج بهترین گزینه‌ است.

ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها