به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کتاب کاله
نخود و لوبیایی که از شب قبل خیس کردهاید را در دو لیتر آب روی آتش تند به جوش بیاورید. سپس آتش را کم کنید و در قابلمه را برای دو ساعت ببندید تا نخود و لوبیا بپزد.
در پایان ساعت اول کمی نمک و فلفل در قابلمه بریزید و در پایان ساعت دوم، سبزیهای ساطوری، سبزیجات خرد شده و آلو را در قابلمه بریزید و اگر لازم شد کمی آب جوش به آن اضافه کنید.
آش را باز به جوش بیاورید و سپس شعله را برای ۴۰ دقیقه دیگر کم کنید تا مواد در کنار هم بپزند.
در فاصله جا افتادن آش، روغن را روی شعله ملایم داغ کنید و پیاز را در آن خوب سرخ کنید. وقتی پیاز را از روغن بیرون آوردید، در همان روغن کمی زردچوبه و نعنا تفت دهید و آش را با آن تزیین کنید. بر خلاف آش رشته برای سرو این آش نیازی به استفاده از کشک ندارید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
پاسداشت زبان فارسی در عصر شبکههای اجتماعی و تکنولوژیهای نوین در گفتوگو با عضو هیات علمی دانشگاه تهران
دکتر علیاکبر ولایتی، مشاور رهبر معظم انقلاب در امور بینالملل در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه«جامجم» مطرح کرد
با وحید اسدی، مدیر رادیو جوان درباره رویکردهای جدید این رادیو در ۲۸ سالگی تأسیس آن گفتگو کردیم