به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازباشگاه خبرنگاران جوان
مواد لازم
سیرابی ۱ عدد
سیر ۲ حبه
پیاز ۲ عدد
نخود و لوبیا ۱ استکان
عدس ۱ استکان
ماش ۱ استکان
گندم ۱ استکان
جو پوست کنده ۱ استکان
برنج ۱/۴ استکان
سبزی (آش) خرد شده ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
سیرابی را تمیز بشوئید و خرد کنید و با سیر و یک پیاز کوچک و نمک و ادویه بگذارید تا بپزد
بعد از ۴ یا ۵ ساعت به آن نخود و لوبیا و گندم و جو را اضافه کنید و بگذارید تا بپزد
پس از ۳ ساعت عدس و ماش و برنج و سبزی را هم اضافه کنید و اجازه دهید ۲ یا ۳ ساعت دیگر بپزد تا کاملاً آش جا بیفتد.
پیاز را خرد سرخ کنید و به آش اضافه کنید و تا کمی بپزد. نمک و فلفل آش را اندازه کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: