به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازباشگاه خبرنگاران جوان
مواد لازم
سیرابی ۱ عدد
سیر ۲ حبه
پیاز ۲ عدد
نخود و لوبیا ۱ استکان
عدس ۱ استکان
ماش ۱ استکان
گندم ۱ استکان
جو پوست کنده ۱ استکان
برنج ۱/۴ استکان
سبزی (آش) خرد شده ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
سیرابی را تمیز بشوئید و خرد کنید و با سیر و یک پیاز کوچک و نمک و ادویه بگذارید تا بپزد
بعد از ۴ یا ۵ ساعت به آن نخود و لوبیا و گندم و جو را اضافه کنید و بگذارید تا بپزد
پس از ۳ ساعت عدس و ماش و برنج و سبزی را هم اضافه کنید و اجازه دهید ۲ یا ۳ ساعت دیگر بپزد تا کاملاً آش جا بیفتد.
پیاز را خرد سرخ کنید و به آش اضافه کنید و تا کمی بپزد. نمک و فلفل آش را اندازه کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید