این تیتاپ خانگی بی نهایت خوشمزه و لذیذ است. اگر فر ندارید داخل ماهیتابه تفلون را چرب کرده و روی اجاق با حرارت خیلی کم درست کنن.
کد خبر: ۱۲۷۶۶۵۶

یه گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک، تی تاپ خانگی مراحل خیلی سختی نداره. درسته که از تهیه کیک ساده یکم بیشتر وقت میبره اما مثل کیک دو رنگ وکیک باتنبرگ خوشمزگی و جذابیت خاص خودش رو داره که به وقت گذاشتن می ارزه. توی این دستور تی تاپ خانگی تمام نکات لازم رو میگیم و بعد به روش تهیه این کیک جذاب بدون فر هم اشاره می کنیم.

طرز تهیه تیتاب خانگی

مواد لازم تیتاب

 

آرد شیرینی پزی

1 و 1/2 پیمانه

یر

1/2 پیمانه

تخم مرغ

4 عدد

روغن مایع

1/2 پیمانه

بیکینگ پودر

1 قاشق چایخوری

کر

1 پیمانه

وانیل

1/4 قاشق چایخوری

مواد میانی تی تاپ:

مواد میانی تی تاپ:

شکر

 1 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو

2 قاشق غذاخوری

دارچین

1/2 قاشق چایخوری (اختیاری)

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10‌ شیرینی ‌خانگی ‌برای ‌عید + تصاویر

                     طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام

 

طرز تهیه تیتاب

 

  1. فر را روشن کنید و آن را روی 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود. بیکینگ پودر را به آرد اضافه کنید. سپس مخلوط آرد شیرینی پزی و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید و در کناری قرار دهید.

  2.  یک کاسه متوسط بردارید و تخم مرغ ها را در آن بشکنید. اسانس وانیل و شکر را به تخم مرغ اضافه کرده و با همزن برقی آن قدر بزنید تا یک دست و منسجم شود. مخلوط تخم مرغ باید رنگی کرم و بافتی چسبنده و کشدار پیدا کند.

  3. حالا کم کم شیر را به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و به طور مداوم هم زدن آن را ادامه دهید. سپس روغن را در کاسه ریخته و بهم بزنید.

  4. در این مرحله از تهیه تی تاپ خانگی نوبت به اضافه کردن مخلوط آرد شیرینی پزی و پیکینگ پودر می رسد. این کار باید در حداقل دو یا سه مرحله انجام شود. مواد را به کمک یک کفگیر یا لیسک بهم بزنید تا آرد کاملا در آن حل شود.

  5. وقتی مواد به طور کامل با هم مخلوط شدند، یک قالب کیک مستطیلی بردارید. می توانید از ظرف پیرکس هم استفاده کنید فقط باید مستطیلی شکل باشد. کف قالب کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید یا آن را چرب کنید.

  6. مواد تیتاپ را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. نصف مواد کیک تی تاپ را در قالب بریزید. حدود 15 الی 20 دقیقه زمان لازم است تا کیک  پخته شود. این زمان بستگی به نوع فر شما دارد. قالب را تکان دهید اگر مواد کیک تکان نمی خورد، یعنی لایه اول تیتاب شما پخته است.

  7. در همین حین که تی تاب خانگی در فر قرار دارد و در حال پخت است؛ کرم داخل تی تاپ را تهیه کنید. برای این کار در یک کاسه متوسط، شکر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید. در صورت تمایل میتوانید کمی دارچین هم به آن اضافه کنید. اگر نیاز است پودر کاکائو و دارچین را الک کرده و بعد با شکر مخلوط کنید.

  8. وقتی لایه اول کیک پخته شده بود، آن را از فر خارج کنید. مخلوط شکر و پودر کاکائو را روی لایه اول کیک بپاشید. دقت داشته باشید که به طور یکنواخت در همه سطح کیک پخش شود. حالا تیتاب را داخل فر بگذارید. فر را طوری تنظیم کنید که فقط حرارت از بالا به آن وارد شود. با این کار زیر تی تاپ خانگی شما نمی سوزد و مواد میانی هم ذوب خواهد شد. حدودا ده دقیقه زمان برای این کار کافی است.

  9. وقتی شکر و پودر کاکائو ذوب شد، قالب کیک را از فر خارج کنید. مابقی مایه کیک را روی آن بریزید و دوباره قالب را در فر بگذارید. برای پخت این لایه حدود 15 تا 20 دقیقه زمان و حرارت ملایم نیاز است.  

  10. کمی شکلات تخته ای را ذوب کنید. وقتی کیک آماده شد آن را از فر بیرون آورید. به کمک قیف و ماسوره و شکلات ذوب شده روی تی تاب طرح ایجاد کنید. سپس کیک را به شکل مستطیل های هم اندازه برش دهید. تی تاپ خانگی شما حاضر است. آن را میتوانید با انواع نوشیدنی گرم نوش جان کنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها