طرز تهیه:
نان سیر یکی از خوشطعمترین نوع نان است که در اکثر رستورانها بهعنوان پیشغذا سرو میشود و تهیه آن هم آسان است.
ابتدا مقداری آرد را با کره و نمک در ظرفی بریزید. پودر خمیر مایه را با آب ولرم و شکر در لیوان بریزید و چند دقیقه صبر کنید تا پف کند وآن را به آرد بیفزایید.
تا اندازهای آب بریزید که خمیر به دست آمده به دست نچسبد. این خمیر را در ظرفی بگذارید و در آن را ببندید و یک ساعت به آن استراحت دهید.
بعد روی سطحی صاف آرد بپاشید. خمیر را به قطر 2 میلیمتر نازک باز کنید و بعد آن را به صورت نوار به پهنای 5 سانتیمتر برش دهید و روی آنها را بپوشانید که خمیر خشک نشود.
سیر را هم با روغن زیتون، کمی نمک، فلفل و آویشن در مخلوطکن بریزید و کاملا له کنید. تا به صورت یک کرم نیمه غلیظ درآید.
از این مواد با قاشق روی نوارهای خمیر بمالید و به آرامی آن را رول کنید. سعی کنید شل پیچده شود و منسجم نباشد تا هنگام پخت لایههای میانی رول کاملا پخته شود.
فر را از قبل گرم کنید و نانهای سیر رول شده را در سینی فر چیده و در دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید، وقتی نانها پخته شد از فر بیرون آورده و روی آنها را آویشن بپاشید و داغ میل کنید.
چاردیواری
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد