طرز تهیه:
نان سیر یکی از خوشطعمترین نوع نان است که در اکثر رستورانها بهعنوان پیشغذا سرو میشود و تهیه آن هم آسان است.
ابتدا مقداری آرد را با کره و نمک در ظرفی بریزید. پودر خمیر مایه را با آب ولرم و شکر در لیوان بریزید و چند دقیقه صبر کنید تا پف کند وآن را به آرد بیفزایید.
تا اندازهای آب بریزید که خمیر به دست آمده به دست نچسبد. این خمیر را در ظرفی بگذارید و در آن را ببندید و یک ساعت به آن استراحت دهید.
بعد روی سطحی صاف آرد بپاشید. خمیر را به قطر 2 میلیمتر نازک باز کنید و بعد آن را به صورت نوار به پهنای 5 سانتیمتر برش دهید و روی آنها را بپوشانید که خمیر خشک نشود.
سیر را هم با روغن زیتون، کمی نمک، فلفل و آویشن در مخلوطکن بریزید و کاملا له کنید. تا به صورت یک کرم نیمه غلیظ درآید.
از این مواد با قاشق روی نوارهای خمیر بمالید و به آرامی آن را رول کنید. سعی کنید شل پیچده شود و منسجم نباشد تا هنگام پخت لایههای میانی رول کاملا پخته شود.
فر را از قبل گرم کنید و نانهای سیر رول شده را در سینی فر چیده و در دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید، وقتی نانها پخته شد از فر بیرون آورده و روی آنها را آویشن بپاشید و داغ میل کنید.
چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد