طرز تهیه کیک زرشک

مواد لازم: آرد: 1.5 ایوان، آرد ذرت: 2 قاشق غذا‌خوری، زرشک: 3 تا 4 قاشق غذا‌خوری، کره نرم شده: یک لیوان، پودر شکر: 1.5 لیوان، پودر بادام یا گردو: یک لیوان، وانیل: یک قاشق چایخوری، تخم‌مرغ: 2 عدد و شیر: نصف لیوان
کد خبر: ۸۷۸۰۰۵

طرز تهیه کیک زرشک

طرز تهیه:

ابتدا پودر شکر، کره و وانیل را در ظرفی مناسب بریزید و با همزن بزنید تا نرم و یکدست شود. بعد تخم‌مرغ‌ها را در آن بشکنید و هم زدن را ادامه دهید.

سپس شیر را بریزید و هم بزنید. در نهایت آرد الک شده را همراه زرشک و پودر بادام به مواد کیک افزوده و خوب مخلوط کنید.

مایه کیک را درون قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار دهید. روی این کیک را پودر قند پاشیده و نوش جان کنید.

 

چاردیواری

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب

                     طرز تهیه 10‌ شیرینی ‌خانگی ‌برای ‌عید + تصاویر

                     طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها