طرز تهیه: ابتدا هسته خرماها را درآورید و به جای آن یک تکه مغز گردو بگذارید. روغن را در ظرف بریزید و آرد را با آن سرخ کنید، ولی خیلی تغییر رنگ ندهد و تیره نشود.
دقت کنید روغن به اندازهای باشد که مایه رقیق باشد. بعد خرماهای آماده را در یک ماهیتابه نسوز بچینید.
مایه آرد و روغن سرخ شده را داغ روی خرما بریزید و چند دقیقه حرارت را کم کرده و صبر کنید خرما کمی تفت داده شود. زعفران را روی مواد بریزید و در ظرف را ببندید تا حلوا به خورد خرما رفته و شیرینی لازم را به دست آورد.
چاردیواری
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد