مجری طرح تحقیقاتی اندازه گیری آروماتیک در گوشت:

کباب را آبدار بخورید

آموزش آشپزی: طرز تهیه «کباب حسینی»

جام جم سرا- مواد لازم: گوشت فیله یا راسته: 600 گرم، پیاز: 1 عدد بزرگ، چربی یا دنبه گوسفند: 100 گرم ، رب گوجه: 3 قاشق غذا‌خوری، زردچوبه، فلفل، زعفران و دارچین: به میزان لازم، سیخ چوبی: 12 عدد، روغن و نمک: به میزان لازم.
کد خبر: ۸۰۵۳۶۷
آموزش آشپزی: طرز تهیه «کباب حسینی»


دستور پخت:

ابتدا گوشت را به قطعه‌های منظم و با قطر کم برش دهید و به سیخ بکشید. لابلای گوشت‌ها چند برش دنبه بگذارید.
در یک تابه نسبتا بزرگ، مقداری روغن بریزید.
پیاز را خرد کنید و در تابه حاوی روغن تفت دهید (همراه روغن چند برش از دنبه هم بریزید تا با پیاز سرخ شود).
گوشت‌های سیخ کشیده شده را روی پیاز در حال سرخ شدن بگذارید و زردچوبه، فلفل، زعفران و دارچین را همراه رب‌گوجه به آنها اضافه کرده، حرارت را کم کنید.
در تابه را ببندید و حدود یک ساعت، با حرارت کم به آن زمان دهید تا کاملا گوشت با آب خودش پخته و نرم شود.
کباب حسینی را با شوید پلو یا زیره پلو میل کنید و از طعم آن لذت ببرید.
نمک را در انتهای پخت اضافه کنید. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها