طرز تهیه:
سیبزمینیها را بپزید و پوست بگیرید و خوب له کنید.
تخممرغ را با نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده، به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید.
از مواد به اندازه یک گردو بردارید و گرد کنید و در کنجد غلتانیده، سپس در روغن داغ سرخ کنید.
پس از پختن غذا، در صورت تمایل سس کچاب تند روی آنها بریزید و نوش جان کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر رسول جعفریان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
یوسف کرمی در واکنش به اجرای جنجالیاش در مراسم تجلیل از سر طلایی پرسپولیسیها
دکتر علیاکبر صالحی، رئیس بنیاد ایرانشناسی در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد