طرز تهیه:
سیبزمینیها را بپزید و پوست بگیرید و خوب له کنید.
تخممرغ را با نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده، به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید.
از مواد به اندازه یک گردو بردارید و گرد کنید و در کنجد غلتانیده، سپس در روغن داغ سرخ کنید.
پس از پختن غذا، در صورت تمایل سس کچاب تند روی آنها بریزید و نوش جان کنید. (جام جم سرا)
 
 		 	 
    
    
    
 
    
    در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
 
    
    در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
 
    
    عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
 
    
     
    
    کامران نجفزاده، از گزارشگری تا گفتوگوهای بیپرده در شبکه نسیم
 
    
    «جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان هواشناسی کشور بررسی کرد
