اگر از باب تنوع میل دارید غذایی متفاوت بپزید، ما به شما سیب زمین شکم پر را به شکل کبابی پیشنهاد می‌کنیم که یک غذای خانگی به سبک پودینگ‌های قدیمی است. طرز تهیه آن را در ادامه مطلب فرا بگیرید.
کد خبر: ۶۵۸۹۴۵

جام جم سرا:

مواد لازم:

سیب زمینی پخته و ریز شده: ۴ عدد بزرگ
خامه: ۱/۲ پیمانه
پیاز ریز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
مرغ کبابی ریش ریش شده: ۱ و ۱/۳ پیمانه
پنیر چدار خرد شده: ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه:

برای تهیه سیب زمینی شکم پر کبابی، ابتدا سیب زمینی پخته شده را از وسط نصف کنید و کمی درون آن را خالی کنید.
در یک کاسه، خامه و ۲ قاشق غذاخوری پیاز را مخلوط نموده و کنار بگذارید.
مرغ را در یک کاسه بریزید و به مدت ۲ دقیقه یا تا زمانی که کاملا گرم شود در ماکروویو قرار دهید.
در هر نصفه سیب زمینی به طور مساوی مرغ و سپس مخلوط خامه و پیاز را بر روی آن بریزید و بر روی آن پنیر ریخته و به مدت ۲ دقیقه یا تا زمانی که کاملا پنیر آب شود، در ماکروویو قرار دهید.|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها