جامجمسرا: انجیرهای بزرگ و سیاه را با چاقو برش میزنیم. کمی گردوی خرد شده روی آنها میریزیم و حدود ٧ دقیقه در فر با دمای ١٧٠ درجه میگذاریم.
بعد از خنک شدن، و هنگام سرو روی انجیرها کمی عسل میریزیم و با پودر پسته آن را تزیین میکنیم.
(اصفهان امروز)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد