طرز تهیه:
گل کلم را تمیز کرده و آن را به قطعههای کوچک برش بزنید و با آب و نمک بپزید و آبکش کنید. با پشت چنگال، کلم را ریز کنید. همه مواد را در یک ظرف بریزید. تخممرغها را بشکنید و خوب مخلوط کنید. روغن را در تابه بریزید و بگذارید داغ شود. مواد را در روغن بریزید و سرخ کنید. بعد کوکو را برش زده و پشت و رو کنید وقتی دو طرف کوکو سرخ شد، در دیس مناسب بچینید و اطراف آن را با زیتون و کلم شور تزیین و نوش جان کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر رسول جعفریان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
یوسف کرمی در واکنش به اجرای جنجالیاش در مراسم تجلیل از سر طلایی پرسپولیسیها
دکتر علیاکبر صالحی، رئیس بنیاد ایرانشناسی در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد