تخم مرغ .................................. 4 عدد
پنیر محلی (سیاه مزگی)............. 100 گرم
کره ......................................... 25 گرم
نمک و فلفل و آویشن ................. به مقدار لازم
تخم مرغ .................................. 4 عدد
پنیر محلی (سیاه مزگی)............. 100 گرم
کره ......................................... 25 گرم
نمک و فلفل و آویشن ................. به مقدار لازم
ابتدا پنیر را رنده کنید
به این شکل
سپس کره را روی شعله بسیار کم آب کنید
تخم مرغ را در ظرفی هم بزنید
پنیر را در کره حسابی تفت دهید طوری که کره کاملا به خورد پنیر برود
سپس تخم مرغ زده شده را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا تخم مرغ به حالت بریده بریده شود به آن فلفل اضافه کنید
این پنیر چون شور است با احتیاط به آن نمک اضافه کنید سپس به آن آویشن بزنید در استفاده از آویشن سخاوتمند باشید
آن را هم بزنید تا تخم مرغ سفت شود
بهتر است با نان تست سرو شود.
>> گورمند
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد