ورقه، نوعی کوکوی بادمجان گیلکی است که با نان یا کته خورده می‌شود. برخلاف ظاهر ساده‌اش طعم فوق‌العاده‌ای دارد و تهیه آن در زمان و هزینه صرفه‌جویی می‌کند.
کد خبر: ۶۱۰۱۹۱

مواد لازم برای ۴ نفر:

بادمجان متوسط: ۳عدد
تخم‌مرغ: ۴ تا ۵ عدد
روغن، نمک و فلفل: به میزان لازم
زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

۱ - بادمجان را پوست کنده و به صورت حلقه‌هایی به ضخامت ۲ سانتی‌م‌تر ببرید، روی آن نمک پاشیده و در آبکش بگذارید تا تلخ‌آب آن خارج شود. پس از حداقل نیم ساعت، آن را شسته و خشک کنید.
۲ - بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید، سپس با حوله کاغذی روغن اضافه آن را بگیرید.
۳ - یک تابه نچسب را چرب کنید و بادمجان‌ها را کف آن بچینید. تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه شکسته، ‌ زردچوبه، ‌ نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود.
۴ - تابه را روی شعله متوسط داغ کنید، سپس تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و آن را بپزید تا تخم‌مرغ ببندند. پس از ۶ دقیقه، آن را برش داده و پشت‌و‌رو کنید تا هر دوطرف آن بپزد. این غذا را با گوجه‌فرنگی، ماست و کته سرو کنید.

نکات کلیدی:

۱ - اضافه کردن نصف قاشق چای‌خوری دارچین اختیاری است.
۲ - اگر بادمجان پوست نازک است آن را با پوست خرد و سرخ کنید.
>> لقمه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
النگه
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۳
۰
۰
از غذاهای شمالی حالم بهم میخورد
زی زی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۶
۰
۰
من از غذاهای شمالی خوشم میاد.

فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها