مواد لازم برای ۴ نفر:
بادمجان متوسط: ۳عدد
تخممرغ: ۴ تا ۵ عدد
روغن، نمک و فلفل: به میزان لازم
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱ - بادمجان را پوست کنده و به صورت حلقههایی به ضخامت ۲ سانتیمتر ببرید، روی آن نمک پاشیده و در آبکش بگذارید تا تلخآب آن خارج شود. پس از حداقل نیم ساعت، آن را شسته و خشک کنید.
۲ - بادمجانها را در روغن سرخ کنید، سپس با حوله کاغذی روغن اضافه آن را بگیرید.
۳ - یک تابه نچسب را چرب کنید و بادمجانها را کف آن بچینید. تخممرغها را در یک کاسه شکسته، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود.
۴ - تابه را روی شعله متوسط داغ کنید، سپس تخممرغها را اضافه کرده و آن را بپزید تا تخممرغ ببندند. پس از ۶ دقیقه، آن را برش داده و پشتورو کنید تا هر دوطرف آن بپزد. این غذا را با گوجهفرنگی، ماست و کته سرو کنید.
نکات کلیدی:
۱ - اضافه کردن نصف قاشق چایخوری دارچین اختیاری است.
۲ - اگر بادمجان پوست نازک است آن را با پوست خرد و سرخ کنید.
>> لقمه
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد