مواد لازم برای تهیه کیک هویج: تخم مرغ: 2 عدد، آرد: 1/4 پیمانه، هویج رنده شده: 1/2 پیمانه، مغز گردو نگینی: 1/2 پیمانه، بکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری، دارچین: 1/2 قاشق مرباخوری، شکر: 1پیمانه، وانیل: 1/2 قاشق مربا خوری.

طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرف ریخته بعد وانیل، شکر را اضافه کرده و آنها را با هم مخلوط می کنیم. سپس بکینگ پودر را اضافه می کنیم و آرد را و بهم می زنیم و در آخر هویج و سپس گردو را به آن اضافه می کنیم و بعد مایه آماده شده را در قالب ریخته و در طبقه وسط با درجه 180 سانتی گراد به مدت 30 الی 40 دقیقه قرار می دهیم تا کیک هویج آماده شود.
منبع: شبکه استانی مرکز خوزستان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
پری فرشی

۰۲:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۱
عالی بود
answer
۰
۰