در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
طرز تهیه: ابتدا پیازها را خلال و با قدری روغن سرخ کنید و جگر و سیر را هم خرد کرده به آن بیفزایید و مرتب هم بزنید. حرارت را کم کنید و نمک، ادویه کاری، زردچوبه یا کمی زعفران، پودر لیمو و فلفل را به آن اضافه و مخلوط کرده و بلافاصله در ظرف را ببندید و 10 دقیقه بگذارید با حرارت کم و آب جگر، پخته شده و در ظرف مناسبی بریزید و با نان سنگک از اعضای خانواده پذیرایی کنید.
چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد