آموزش آشپزی / املت جو پرک

مواد لازم برای تهیه املت جو پرک: جو پرک 100 گرم. گوشت مرغ چرخ کرده 200 گرم. تخم مرغ 2 عدد. هویج بخار پز 2 عدد. پیاز خرد شده 1 عدد. جعفری ساطوری شده 2 قاشق سوپ خوری. نمک و فلفل سیاه نیمکوب و پودر آویشن و روغن سرخ کردنی به میزان لازم. پیازچه 3 ساقه. شیر یا ماست نصف لیوان.
کد خبر: ۷۵۶۶۷۶
آموزش آشپزی / املت جو پرک

طرز تهیه املت جو پرک:
جو پرک را درون شیر ریخته و می گذاریم 10 دقیقه بماند. گوشت مرغ را در ظرف ریخته و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم. ادویه می زنیم و مواد را با هم مخلوط می کنیم. جعفری، پیاز، قارچ، هویج و پیازچه را اضافه می کنیم. جو و شیر را درون مواد می ریزیم. روغن را در ماهیتابه ریخته و مواد املت را درون آن می ریزیم. وقتی یک طرف آن سرخ شد طرف دیگر را سرخ می کنیم و املت جو پرک ما آماده است.

منبع: شبکه استانی مرکز فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها