طرز تهیه مربای خرمالو:
ابتدا خرمالوهای رسیده را از پوست جدا می کنیم. سیب را پوست کنده و رنده می کنیم. سیب رنده شده را درون ظرف لعابی می ریزیم و شکر را به آن اضافه کرده و سپس گلاب را روی آن ها می ریزیم و می گذاریم تا حدی بجوشد که قوام بیاید. بعد از این که به جوش آمد حرارت را کم کرده و کف روی مربا را حتما می گیریم، چون باعث تلخی و کدرشدن مربا می شود. سپس خرمالو را به آن اضافه می کنیم و در حدود 5 دقیقه اجازه می دهیم تا خرمالو بجوشد تا به اصطلاح در مربا جا بیفتد. در مرحله آخر آبلیمو و هل سبز نیم کوب را به آن اضافه می کنیم. بعد از اضافه کردن هل، مربا را سریع از روی حرارت بر می داریم، در آن را می گذاریم و یک شب تا صبح اجازه می دهیم بماند و سپس مرباها را درون شیشه ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.
منبع: شبکه استانی فارس
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم