آموزش آشپزی

طرز تهیه پیش‌غذای ژامبون و سیب‌زمینی

مواد لازم- سیب‌زمینی پخته و رنده شده: ۵۰۰ گرم- ژامبون: ۲ تا ۳ ورقه- سیر: ۳ حبه- فلفل تند: یک عدد- تخم‌مرغ: یک عدد- روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری- ریحان و پیازچه خرد شده: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری- نمک: به میزان لازم- پودر سوخاری: به میزان لازم، شیر: نصف فنجان- تخم‌مرغ: ۲ عدد- روغن: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۴۴۸۹۳
طرز تهیه پیش‌غذای ژامبون و سیب‌زمینی

طرز تهیه: ژامبون‌ها را ریز خرد کنید. سیر و فلفل را هم ریز کرده و با روغن زیتون تفت دهید. ژامبون را اضافه کرده و مخلوط کنید. سیب‌زمینی‌های رنده شده را با مواد تفت داده شده و یک عدد تخم‌مرغ و پیازچه و ریحان خرد شده و نمک مخلوط کرده و کمی ورز دهید. 2 عدد تخم‌مرغ را در ظرفی بشکنید و با شیر مخلوط کنید. مواد را به صورت گردو در دست فرم داده و بعد از خنک شدن در مایه تخم‌مرغ و شیر بزنید و بعد در پودر سوخاری بغلتانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید سپس در روغن فراوان سرخ کنید و در ظرف مناسبی بگذارید و با چند عدد زیتون و پیازچه تزئین کرده و با سس تند میل کنید.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها