مواد لازم- تخم‌مرغ: ۳ عدد، سیب‌زمینی: ۳ تا ۴ عدد، زردچوبه: یک قاشق مرباخوری سر صاف، روغن: ۳ قاشق غذاخوری، پیاز سرخ شده: ۲ قاشق غذاخوری، نمک و فلفل: به میزان لازم
کد خبر: ۷۵۱۷۰۸
آموزش آشپزی: طرز تهیه «دو پیازه سیب‌زمینی»

جام جم سرا:

طرز تهیه:

ابتدا سیب‌زمینی‌ها را بشویید، سپس پخته و پوست بگیرید. آنها را رنده کنید و در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و سیب‌زمینی له شده را سرخ کنید. زردچوبه را به همراه نمک و فلفل و پیاز داغ به آن اضافه کنید و باهم تفت دهید و مخلوط کنید. بعد مواد را یک طرف ماهیتابه جمع کنید و یک قاشق روغن بریزید و تخم‌مرغ‌ها را در روغن بشکنید و بعد از بسته شدن به هم بزنید تا تخم‌مرغ خرد شود و آن را با سیب‌زمینی خوب مخلوط کنید. در صورت تمایل یک قاشق روغن زیتون به آن اضافه کنید و در ظرف مناسبی بریزید و اطراف آن را با خیارشور و زیتون تزئین و میل کنید.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۸
یكی
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۶
۰
۰
س.پس نعناش كو؟
زهرا
-
۰۸:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۰
۰
۰
تخم مرغ را باسیب زمینی كوفته شده مخلوط میكنیم.
زهرا
Iran, Islamic Republic of
۰۱:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۴
۰
۰
بد بود

مریلا
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۰۸ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۵
۰
۰
خیلی خوب بود برای خانم های خونه دار
هیچكس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۳۸ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۹
شاید درست نپختی
وقتی
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۱/۰۱
راست میگی
هیچكس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۳۶ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۹
۰
۰
عالی عالی بود
نسترن
Iran, Islamic Republic of
۰۴:۱۱ - ۱۳۹۶/۰۱/۰۹
۰
۰
ما تاحالا تو خونمون سیب زمینی هارو اندازه ی انگشت شصت قطعه قطعه میكردیم .. خوردنش هم برای من سخت بود .. ولی اگه الان به مامانم بگم.. میگه اونا غلط میگن .. درستش همینیه كه ما میپذیم :)))))

نیازمندی ها