طرز تهیه:
ابتدا سیبزمینیها را آبپز و رنده کنید. آن را در ظرفی بریزید و همانطور که گرم است، کره را روی آن بگذارید تا ذوب شود. آب را روی حرارت بگذارید و بعد از اینکه جوش آمد، همه آرد را به آن اضافه کنید و مرتب به هم بزنید تا خمیری یکدست شده و وسط ظرف جمع شود. سپس آن را به ظرفی مناسب منتقل کنید. تخممرغها را به آن اضافه کرده و با دست آن را مخلوط کنید تا تخممرغ به خورد خمیر برود. بعد بیکینگ پودر و نمک و فلفل و سیبزمینی را با آن مخلوط کرده و ورز دهید. مواد را داخل قیف با ماسوره کنگرهدار بریزید. روغن را در یک ظرف گود ریخته و داغ کنید و در نهایت مواد را با قیف درون روغن داغ ریخته و سرخ کنید. اندازه بامیهها بستگی به سلیقه خودتان دارد. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
عالی بوددددددد
این چه روزنامه ای ! تو هر قسمت نظر گذاشتم چاپ نكردید
هیچ مشكل اخلاقی هم نداشته ك بخاین ایراد بگیرید