جام جم سرا:
مواد لازم برای تهیه سس:
سس مایونز: نصف فنجان، پودر سیر: یکچهارم قاشق چایخوری، سس خردل: یک قاشق سوپخوری، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
ابتدا سیبزمینیها را بشویید و خشک کنید. کره را در دمای محیط گذاشته تا نرم شود. تمام پوست سیبزمینیها را با کره چرب کنید و روی آن مک بپاشید سپس در فویل بپیچید و در فر گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد بگذارید و یکی دو بار سیبزمینی را پشت و رو کنید که یکنواخت پخته شود.
بعد از پخت آنها را از فویلخارج کنید و یک برش نیمه عمیق به شکل بعلاوه روی آن ایجاد کنید و با کمک دست، کمی آن را باز کنید و یک قاشق از قارچ خرد شده و پنیر در آن شکافها بریزید و مجددا ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر آب شده و قارچ کاملا نرم شود. سپس از فر بیرون آورده و مقداری سس آماده شده همراه پیازچه خرد شده و نمک و فلفل روی سیبزمینیها بریزید و گرم میل کنید. برای تهیه سس، تمام مواد لازم را که ذکر شده باهم مخلوط و استفاده کنید.
(ضمیمه چاردیواری جام جم)
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد