مواد لازم برای تهیه سیب پلو (برای ۴ نفر):
برنج: ۴ پیمانه،
سیب زمینی: ۳ عدد متوسط نگینی شده،
گوشت گردن یا ماهیچه گوسفندی ۵۰۰ گرم،
پیاز: یک عدد نگینی،
شوید خشک: ۶ قاشق غذا خوری،
نمک و فلفل و زعفران دم کرده به مقدار لازم.
طرز تهیه: سیب پلو یکی از غذاهای استان کرمانشاه است که از مخلوط سیب زمینی نگینی شده و برنج تهیه میشود و روش پخت آن شبیه لوبیا پلو است که بعد از طبخ، میتوان آن را به وسیله زعفران، کشمش و پیاز سرخ شده تزئین و میل نمود. غذایی لذیذ که سرشار از ویتامین و نشاسته است. برای طرز تهیه فیلم را مشاهده کنید.
منبع: isfahan.irib.ir
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
بهروز سلطانی در گفتوگو با «جامجم» آنلاین:
گلستان جعفریان معتقد است نقش زنان در جنگ و مقاومت هنوز به اندازه کافی در ادبیات دیده نشده است
نضال حماده، پژوهشگر لبنانی جبهه مقاومت و نویسنده کتاب «سقوط دمشق» در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد