مواد لازم برای تهیه سیب پلو (برای ۴ نفر):
برنج: ۴ پیمانه،
سیب زمینی: ۳ عدد متوسط نگینی شده،
گوشت گردن یا ماهیچه گوسفندی ۵۰۰ گرم،
پیاز: یک عدد نگینی،
شوید خشک: ۶ قاشق غذا خوری،
نمک و فلفل و زعفران دم کرده به مقدار لازم.
طرز تهیه: سیب پلو یکی از غذاهای استان کرمانشاه است که از مخلوط سیب زمینی نگینی شده و برنج تهیه میشود و روش پخت آن شبیه لوبیا پلو است که بعد از طبخ، میتوان آن را به وسیله زعفران، کشمش و پیاز سرخ شده تزئین و میل نمود. غذایی لذیذ که سرشار از ویتامین و نشاسته است. برای طرز تهیه فیلم را مشاهده کنید.
منبع: isfahan.irib.ir
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس ساترا در بازدید از غرفه جام جم مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان
در گفتوگوی «جامجم» با علیرضا دهقان، کارگردان ایساتیس بررسی شد
گفتوگوی «جامجم» با محمدرضا صفدریان قهرمان یخنوردی جهان