جام جم سرا:
مواد لازم (برای ۶ نفر)
۳۴۰ گرم سوسیس
دو پیمانه ذرت نیمپز
۴۱۰ گرم کنسرو گوجهفرنگی
یک پیمانه برنج پخته نشده
دو قاشق چایخوری پودر چیلی
نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز
۳۴۰ گرم کنسرو لوبیا
¾ پیمانه پنیر چدار رنده شده
سوسیسها را خرد کنید و در یک تابه بزرگ روی حرارت ملایم به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت دهید تا کاملا پخته و طلایی شوند. سپس آنها را کنار بگذارید.
ذرت، گوجهفرنگی، برنج پخته نشده، آب، پودر چیلی و پودر زیره سبز را در تابه بایکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند. سپس حرارت را کم کنید. در تابه را بگذارید تا ۵ دقیقه نیمجوش بپزند و آب آنها تبخیر شود.
در این فاصله باید برنجها نیز تا اندازهای نرم شده باشند. لوبیا و سوسیسهای پخته شده را اضافه کنید. پنیر را بریزید و در تابه را دوباره ببندید تا پنیرها ۲ - ۳ دقیقه روی حرارت ملایم آب شوند.
ارزش غذایی
کالری: ۲۳۰
چربی: ۲۷ گرم
کلسترول: ۱۳ میلیگرم
سدیم: ۵۸۵ میلیگرم
کربوهیدرات: ۷۵ گرم
فیبر: ۵ گرم
پروتئین: ۲۳ گرم
(نون و نمک)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد