مواد لازم:
اسپاگتی رشتهای: 500 گرم
سوسیس: 4 عدد خرد شده
پیاز ریز شده: 2 عدد
سیر ریز شده: 4 حبه
فلفل دلمه سبز: 2 عدد ریزشده
روغن زیتون: نصف فنجان
گوجه فرنگی پوست کنده و رنده شده: 4 عدد
رب گوجه فرنگی: 4 قاشق غذاخوری
آب: یک لیوان
زردچوبه: نصف قاشق مرباخوری
پودر فلفل قرمز: نصف قاشق مرباخوری
نمک: به مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده: یک لیوان
طرز تهیه:
اسپاگتی را در آبجوش میپزیم. سپس آن را در صافی ریخته روی آن کمی آب سرد میریزیم تا به هم نچسبند و کنار میگذاریم تا آب آن کاملا برود.
سوسیسها را به صورت حلقهای خرد کرده و هر کدام را به دو قسمت تکه میکنیم. روغن را در ماهیتابه کمی گرم کرده و سوسیسها را در روغن سرخ میکنیم. سپس سیر، پیاز و فلفل دلمهای را به سوسیس اضافه کرده و با قاشق چوبی هم میزنیم تا بقیه مواد طلایی رنگ شود.
گوجه فرنگیهای رنده شده، 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و یک لیوان آب را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط میکنیم.
سس گوجه فرنگی را به مخلوط سوسیس و سبزیجات اضافه کرده، زردچوبه، پودر فلفل قرمز، پودر اورگانو و نمک را به آن اضافه کرده. مواد به دست آمده را به مدت 5 دقیقه روی حرارت میجوشانیم تا کمی غلیظ شود.
اسپاگتیها را به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم سپس آن را در ظرف پیرکسی با عمق زیاد ریخته و روی مواد را پنیر پیتزای رنده شده میریزیم.
ظرف را به مدت نیم ساعت با حرارت 170 درجه سانتیگراد در فر میگذاریم.
بعد آن را از فر خارج کرده و روی آن را با جعفری خرد شده تزئین میکنیم.