جام جم سرا:
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را رنده کرده با زردچوبه و روغن سرخ میکنیم، سپس گوشتها را قیمهای خرد کرده و در پیاز سرخ میکنیم و دارچین و فلفل را میافزاییم. بعد گوجهفرنگیها و رب گوجهفرنگی را داخل مواد میریزیم. آنگاه لپه را که از قبل خیس کردهایم آبکش کرده و داخل مایه سرخ میکنیم (برای جلوگیری از وا رفتن لپه) آب ریخته و میگذاریم بپزد. حدود یک ساعت و نیم بعد، لیموعمانی، زعفران و نمک را اضافه میکنیم و میگذاریم خورش جا بیفتد. 45 دقیقه قبل از سرو، سیبهای خرد شده را اضافه میکنیم (به این دلیل که سیب زرد له میشود). خورش آماده است.(زهره لطف الهی/آموزش آشپزی)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد